FH/17/03/2024/RB

• Lublin

Specjalista ds. zleceń

• koordynowanie kompletacji zleceń produkcyjnych,
  • przydział/podział zasobów (kierowcy, magazynierzy), odpowiedzialność za procesy wokół stacji pociągów logistycznych,
  • współpraca z działem montażu – braki/pomyłki w wydaniach magazynowych,
  • współpraca z działem planowania produkcji – wyjaśnianie problemów,
  • zadania administracyjne związane z wewnętrzną logistyką.

• doświadczenie w obszarze logistyki magazynowej,
  • doświadczenie w obsłudze systemów zarządzania magazynem,
  • dobra znajomość pakietu Office (Excel, Powerpoint, Word),
  • mile widziana znajomość systemu SAP EWM,
  • mile widziana komunikatywna znajomość języka angielskiego.

Oferujemy:

• przyjazną atmosferę, koncentrację na ludziach i zespołach,
  • udział w projekcie greenfield,
  • premie miesięczne,
  • benefity: opieka medyczna, MyBenefit System (kafeteria/Multisport), ubezpieczenie grupowe, dofinansowanie do posiłków.