Fundacja Heros
Witamy na naszej stronie

Mamy przyjemność zaprezentować Państwu obszar działań Fundacji Heros w Lublinie. Jesteśmy organizacją pozarządową, której głównym celem statutowy jest działanie na rzecz osób niepełnosprawnych. Cel ten realizowany jest m.in. poprzez: doradztwo zawodowe oraz wspomaganie i podejmowanie działań zmierzających do aktywizacji zawodowej i społecznej oraz tworzenia miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych.

2017-09-13
Rozpoczęcie szkolenia pn. "Pracownik biurowy z elementami kadr i płac" w ramach projektu pn. "Czas na działanie"

12 września 2017 r. 5 uczestników projektu pn. „Czas na działanie” współfinansowanego ze środków Państwowego Funduszu Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych rozpoczęli szkolenie zawodowe pn. Pracownik biurowy z elementami kadr i płac.

Szkolenie realizowane jest przez firmę YARIX Jarosław Zając. Zajęcia odbywają się w sali szkoleniowej przy ul. Krakowskie Przedmieście 21 w Lublinie.

Kurs będzie trwał 98h, na których zrealizowane zostaną następujące zagadnienia:

• Organizacja pracy biurowej
  • Organizacja obiegu dokumentów
  • Wykorzystywanie komputera w pracy pracownika administracyjnego
  • Obsługa urządzeń biurowych
  • Prowadzenie akt osobowych i dokumentacji pracowniczej
  • Obsługa komputerowa programów kadrowo – płacowych
  • Organizacja i zarządzanie kadrami.

Uczestnicy szkolenia otrzymali materiały szkoleniowe (skrypt, notatnik, długopis), a podczas zajęć będą mieli zapewniony serwis kawowy.

Szkolenie zostanie zakończone  egzaminem wewnętrznym oraz uczestnikom zostaną wystawione zaświadczenia o ukończeniu szkolenia.

Kursantom życzymy powodzenia!

Fundacja Heros: ul. Z. Krasińskiego 2/31, 20 - 709 Lublin